Udlejning af mandskab – alt i udlejning af arbejdskraft

​Vi udlejer til entreprenører og byggevirksomheder

Leder du efter en erfaren entreprenør, som tilbyder professionel udlejning af mandskab? Så er du havnet det rette sted. Hos Sydsjællands Entreprenørforretning har vi stor ekspertise med jord-, beton- og belægningsarbejde med videre. Derudover tilbyder vi udlejning af arbejdskraft.

Vi udlejer typisk til entreprenører, byggevirksomheder og lignende erhverv i blandt andet Næstved, Ringsted, Slagelse og mange andre steder.

Vores udlejning af arbejdskraft løser dine problemer

Vi tilbyder mandskabsudlejning inden for anlægs- og byggebranchen. Det kan for eksempel være, at du er midt i et projekt, men har brugt for flere medarbejdere for at blive færdig i tide. Det kan også være en situation, hvor du har fået en større opgave, som kræver flere medarbejdere, end du selv har. Her kan vi hjælpe med udlejning af arbejdskraft.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Struktører
  • Rørlæggere
  • Håndmænd
  • Maskinførere
  • Anden udlejning af mandskab

Vi har blandt andet ekspertise med fundering, underfundering og udgravning af kælder. Udover at leje folk ud udfører vi primært fag- og underentrepriser, men også hovedentrepriser. Vi har 30 faste medarbejdere, som består af alt fra tømrere og murere til kloakmestre og rørlæggere.

Se vores referencer

Med vores 30 år i faget, har vi udført mange forskellige opgaver.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Vi har alle de maskiner, der er nødvendige til brug ved diverse projekter, enten udført på timepris eller en fast pris, kontakt os for et tilbud.

Over 30 års erfaring

​Vi har mange års erfaring inden for de respektive fag, og dermed er du altid sikret et byggeri i høj kvalitet.

​Komplet samarbejdspartner

​Vi lægger vægt på god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, så du kan føle dig sikker.

Vi hjælper hele vejen

Fra procesplanlægning til koordinering og udførsel, vi står ved din side hele vejen​ igennem projektet.

Få mere at vide om vores udlejning af mandskab

Du er altid velkommen til at få en snak om vores ydelser og priser inden for udlejning af arbejdskraft. Vi fortæller også gerne om vores medarbejderes kompetencer. Herefter kan vi lave en skræddersyet aftale og et uforpligtende tilbud med en god pris for udlejning af mandskab. Du kan ringe til os på telefon 42 50 60 70.​

Sydsjællands Entreprenørforretning 

Vi har mange års erfaring med både store og små projekter. Vi udfører primært fag-  og underentrepriser, men udfører også hovedentrepriser. Vi er altid klar med rådgivning og forslag til forbedringer eller løsninger, så projektet med garanti opnår bedst mulig kvalitet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon: ​42 50 60 70

E-mail: kontor@ssef.dk

CVR: 40285563

Ny Præstøvej 319

4700 Næstved

fb-hvidlinked