Professionelt entreprenørarbejde udføres

​Sydsjællands Entreprenørforretning er en kvalitetsbevidst entreprenør i Næstved, der udfører mange former for arbejdsopgaver inden for branchen på hele Sjælland særligt i Ringsted og Slagelse. Vores primære arbejdsopgaver er inden for jordarbejde, kloakarbejde, betonarbejde og belægningsarbejde.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan være behjælpelige ved jeres næste projekt.

Se vores referencer

Med vores 30 år i faget, har vi udført mange forskellige opgaver.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Vi har alle de maskiner, der er nødvendige til brug ved diverse projekter, enten udført på timepris eller en fast pris, kontakt os for et tilbud.

Over 30 års erfaring

​Vi har mange års erfaring inden for de respektive fag, og dermed er du altid sikret et byggeri i høj kvalitet.

​Komplet samarbejdspartner

​Vi lægger vægt på god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, så du kan føle dig sikker.

Vi hjælper hele vejen

Fra procesplanlægning til koordinering og udførsel, vi står ved din side hele vejen​ igennem projektet.

Effektivt entreprenørarbejde

Vi har over 30 års erfaring inden for branchen, og dette understøtter vores kvalitetsbevidste og effektive arbejde. Vores mange år på markedet har gjort os gode til at gennemskue de rette løsninger og ikke mindst se muligheder for optimeringer ved de fleste tilfælde. Vi går utroligt meget op i tæt dialog med vores samarbejdspartnere og kunder, så det færdige arbejde kan blive som ønsket. Uanset hvad du skal have lavet, så tag gerne fat i os og så kan vi få os en god dialog omkring hvad der kan lade sig gøre. 

Kontakt os i dag og hør mere om entreprenørarbejde

Søger du en solid og seriøs entreprenør, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du er meget velkommen til at ringe til os på 42 50 60 70 eller du kan udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med et uforpligtende tilbud.

Som entreprenør i Næstved og resten af Sydsjælland udfører vi arbejdet til tiden og med dine ønsker i mente. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit entreprenørarbejde. 

Download vores liste over entreprenørmateriel her.

Sydsjællands Entreprenørforretning 

Vi har mange års erfaring med både store og små projekter. Vi udfører primært fag-  og underentrepriser, men udfører også hovedentrepriser. Vi er altid klar med rådgivning og forslag til forbedringer eller løsninger, så projektet med garanti opnår bedst mulig kvalitet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon: ​42 50 60 70

E-mail: kontor@ssef.dk

CVR: 40285563

Ny Præstøvej 319

4700 Næstved

fb-hvidlinked