Vi kan hjælpe med kloakarbejde​

Etablering af kloak og kloakarbejde – skal du have ny kloak?

​Har du brug for hjælp af en erfaren kloakmester til en ny kloak? Eller har du brug for hjælp til kloakarbejde? Hos Sydsjællands Entreprenørforretning arbejder vi med alverdens opgaver. Fra betonarbejde til jordarbejde til etablering af kloak – vi laver det hele.

Vi har adresse i Næstved, men vi kører tit ud og hjælper især vores erhvervskunder på Sjælland, Lolland og Falster – særligt Ringsted, Slagelse og omegn besøger vi tit.

Se vores referencer

Med vores 30 år i faget, har vi udført mange forskellige opgaver.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Vi har alle de maskiner, der er nødvendige til brug ved diverse projekter, enten udført på timepris eller en fast pris, kontakt os for et tilbud.

Over 30 års erfaring

​Vi har mange års erfaring inden for de respektive fag, og dermed er du altid sikret et byggeri i høj kvalitet.

​Komplet samarbejdspartner

​Vi lægger vægt på god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, så du kan føle dig sikker.

Vi hjælper hele vejen

Fra procesplanlægning til koordinering og udførsel, vi står ved din side hele vejen​ igennem projektet.

Hvad indebærer kloakarbejde?

Kloakarbejde kan være både store og små projekter. Vores store hold består af alt fra tømrere til autoriserede kloakmestre, og du kan derfor vide dig sikker på, at vi kender til lovgivningen og korrekt metode i forbindelse med ny kloak.

Vi udfører bl.a.:

  • Kloakrenovering
  • Etablering af ny kloak
  • Reparation af kloakbrud
  • Separering af spilde- og regnvand
  • Nedgravning af faskiner
  • Anlæg af dræn
  • Spuling af kloak

Vi har især stor erfaring med underentreprise, men vi har naturligvis også erfaring med hovedentrepriser. Vil du have os som effektiv underentreprenør, har vi naturligvis selv alle de maskiner, der er nødvendige til at udføre kloakarbejde. 

Hvad koster en ny kloak?

Prisen på en ny kloak, etablering af kloak og generelt kloakarbejde vil altid afhænge af den type af opgave, du vil have udført.

​Der er eksempelvis stor forskel i pris på anlægning af ny kloak eller komplet kloakrenovering sammenlignet med spuling af kloak.

Før vi giver dig et uforpligtende tilbud, hører vi gerne fra dig, så vi kan få lidt mere information om din opgave. Så snart vi har fået informationer fra dig, kan vi nemlig udarbejde et godt tilbud ud fra vores konkurrencedygtige priser.

Vil du have et uforpligtende tilbud på etablering af kloak?
​Kontakt os allerede i dag

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, udarbejde et uforpligtende tilbud eller rådgive dig i forhold til kloakarbejde.

Du skal blot ringe på 42 50 60 70 eller sende en e-mail til kontor@ssef.dk.

Sydsjællands Entreprenørforretning 

Vi har mange års erfaring med både store og små projekter. Vi udfører primært fag-  og underentrepriser, men udfører også hovedentrepriser. Vi er altid klar med rådgivning og forslag til forbedringer eller løsninger, så projektet med garanti opnår bedst mulig kvalitet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon: ​42 50 60 70

E-mail: kontor@ssef.dk

CVR: 40285563

Ny Præstøvej 319

4700 Næstved

fb-hvidlinked