​Udgravning til fundament eller udgravning til kælder

​Vi er eksperter i alle former for gravearbejde

Leder du efter en erfaren entreprenør, som tilbyder udgravning til fundament eller udgravning til kælder? Så kan vi hjælpe dig. Hos Sydsjællands Entreprenørforretning er vi eksperter jord- og gravearbejde.

Vores kunder er blandt andet entreprenører, byggefirmaer og lignende erhverv i blandt andet Næstved, Slagelse og Ringsted samt mange andre steder. Vi udfører også opgaver for private.

Se vores referencer

Med vores 30 år i faget, har vi udført mange forskellige opgaver.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Vi har alle de maskiner, der er nødvendige til brug ved diverse projekter, enten udført på timepris eller en fast pris, kontakt os for et tilbud.

Over 30 års erfaring

​Vi har mange års erfaring inden for de respektive fag, og dermed er du altid sikret et byggeri i høj kvalitet.

​Komplet samarbejdspartner

​Vi lægger vægt på god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, så du kan føle dig sikker.

Vi hjælper hele vejen

Fra procesplanlægning til koordinering og udførsel, vi står ved din side hele vejen​ igennem projektet.

​Vi tilbyder udgravning til kælder og fundament i entrepriser

Vi udfører alle arbejdsopgaver inden for jordarbejde og gravearbejde samt en række relaterede arbejdsopgaver såsom fundering, underfundering og andet støbearbejde.

Vi kan for eksempel grave ud til nye kældre og fundamenter, men vi kan også grave en kælder under et eksisterende hus. Vi kan endvidere lave en fundering eller underfundering til et eksisterende hus.

Vi tilbyder udgravning til kælder og fundament i både fag- og underentrepriser. Derudover varetager vi gerne hovedentrepriser. Vi råder over 30 faste medarbejdere, og de rækker over alt fra murere og tømrere til rørlæggere og kloakmestre.

​​

Få et uforpligtende tilbud på udgravning til fundament

Du er meget velkommen til at høre mere om vores ydelser og priser samt om vores kompetencer inden for jord og beton. Vi giver gerne råd og vejledning, ligesom vi også gerne kommer ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for udgravning til fundament eller kælder. Du kan ringe til os på telefon 42 50 60 70 for at aftale nærmere.

​​

Sydsjællands Entreprenørforretning 

Vi har mange års erfaring med både store og små projekter. Vi udfører primært fag-  og underentrepriser, men udfører også hovedentrepriser. Vi er altid klar med rådgivning og forslag til forbedringer eller løsninger, så projektet med garanti opnår bedst mulig kvalitet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på spørgsmål, eller giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Telefon: ​42 50 60 70

E-mail: kontor@ssef.dk

CVR: 40285563

Ny Præstøvej 319

4700 Næstved

fb-hvidlinked